PeMbuKa BiCaRa

blog ini dibuah khusus kepada mereka-mereka yang merasakan diri mereng dan tak tahu kemane ilmu menaip, mate untuk melihat dan sumber ilmu separa siap untuk dicurahkan. haeee... kepada semua blogger-blogger or non blogger, jemput bace.. tinggalkan la jejak, kalau tinggalkan comment lagi mantap. nanti aku comment korang.. jangan lupe klick-klick iklan yang ade.. krok krok krok.. SMILE

PiCtUrE UnTuK Di ClicK

GuNdiK DaN SiDa AkU [pastikan icon korang ade link blog korang]

Wednesday, January 18, 2012

CeRiTa YanG SeBeNaR

assalamualaikum

sebenarnya dah lama aku nak katakan pada dia.. tapi hati aku asyik mengatakan jangan.. mungkin akan merenggangkan apa yang telah aku jalinkan sampai kini.. tapi tampaknya tampa aku katakan, jalinan itu mula rapuh dari hari ke hari.

mungkin salah dari diriku ini, andai sudah suratan takdir [eh mcm lirik lagu je] waktu bakal menjawap [mcm lirik jugak] aku disini untuk dia jua [sah lirik ni] luahan ini memang perit ingin ku katakan, tapi masih tidak terdaya.

mengapa ada perasaan rindu, macam mana dia datang, bagaimana dia hadir [sama maksud ja] arrgghh… makin hari makin perit..

apakan daya wahai BLOG LINEPUTIHLINEHITAM, owner mu ini mula berkeadaan bz. sangat rindukan mu.. bukan niat nak tinggal-tinggal ni. muah2…

(T___________________________T) sobsobsobsobsobsobsobsobsobsobsobsobsob

 

p/s: aishh x balas-balas orang comment ni.. feel guilty ni. maap2

6 lango double line:

Yasmin Aris ♥ said...

Hahahahaha . mcm kerinduan kat awek je .
Rupenye belog . hahaha :D
Tuka le shoutmix tuu . Dah unavailable pun :P

the GirL said...

rajin update 2 hari berturut nih??
cuti raya cina ke?? huhu

yad'z said...

aishhh..ingatkan ko rindu kat aku tadi.. baru nak feeling.. hahaha

Faizal Harnis said...

yasmin - rindu hang boleh tak.. ehhh... hahha

tu ar.. baru prasan shout tu dah xleh gune.. natam goh

Faizal Harnis said...

the girl - almaklum... terdapat masa lapang skrang ni.. x cuti pun

Faizal Harnis said...

yad - ahahhaha....aku rindu semua reader aku.. ade ekk...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
KORANG BAIK HATIKAN (^_^)