PeMbuKa BiCaRa

blog ini dibuah khusus kepada mereka-mereka yang merasakan diri mereng dan tak tahu kemane ilmu menaip, mate untuk melihat dan sumber ilmu separa siap untuk dicurahkan. haeee... kepada semua blogger-blogger or non blogger, jemput bace.. tinggalkan la jejak, kalau tinggalkan comment lagi mantap. nanti aku comment korang.. jangan lupe klick-klick iklan yang ade.. krok krok krok.. SMILE

PiCtUrE UnTuK Di ClicK

GuNdiK DaN SiDa AkU [pastikan icon korang ade link blog korang]

Friday, June 22, 2012

TipS: GaYa LePaSkaN sTeSs

assalammualaikum

stress adalah perkara yang dilalui apabila tekanan terhadap sesuatu perkara menggangu fizikal dan mental. anda akan berasa stress dalam kerja, belajar, aktiviti harian anda dan waktu anda tido juga boleh mengalami stress. terdapat banyak tips di internet untuk mengatasi stress tapi itu mungkin tidak berkesan kepada sesetengah orang.

disini aku nak bagi sedikit tips untuk mengatasi stress ke tahap tertinggi. anda perlu ikut dan lakukan step by step.

  1. cari bucu-bucu [tak kira meja or kerusi] dan hentak lutut anda
  2. gunakan tin biskut besi untuk dijadikan bantal
  3. kunci tandas rumah anda, biar house8 terkial mencari tandas
  4. update blog anda laaaa
  5. sila click sini ------> sini 
  6. jika tidak berjaya, sila tekan butang ini ------> ini 
  7. tips seterusnya akan di update

harap semua gembira, jika ada apa-apa masalah sila hubungi pengedar kami yang terdekat atau layari web kami

CLICK

thank you

Tuesday, June 19, 2012

EnTri PaLing DeBOoM

assalammualaikum

aku memaksakan diri untuk mengisi entri pada blog aku ni.. so entri ni hanya membazirkan masa korang aja.. terima kasih kerana sudi open blog mr.line..

sekian.. sila klik sini…

INI

jika ada apa-apa masalah tolong inform

Saturday, June 16, 2012

Aku NgiDaM MaKaNaN TiGa RaSa La PuLAk

assalammualaikun

dah bace tajuk entri mesti ar korang dah tau pasal ape entri aku harini.. so jengan nak buat muke tanda soal kat dahi tu. memang aku lepok batang telinga korang.

dah 1 bulan aku tak menjamah tiga rasa ni, nak makan ayam panggang tiga rasa, itik gantung tiga rasa, unta tiga rasa, arnab tiga rasa, rusa tiga rasa, ikan tiga rasa, tembikai tiga rasa, durian tiga rasa.. dan so on la..

tiga rasa

tiga rasa

ni picture bulan lepas.. so ikan sponsor dari kawan.. so ada 3 ekor malam tu.. perabih la dalam 7 hinggit sorang.. picture TILT la pulak..so gegal aku tengok.. hahaha

Thursday, June 14, 2012

HaRI PaNAs yAnG bErTeMbiKai

assalammualaikum

disebabkan aku balik keje awal dikala tengah panas mentari ni, so kepanasan dapat dirasa diseluruh organ tubuh aku ni. deria terhadap kepanasan begitu aktif dikala tubuh melabuhkan diri dalam rumah.

bagi tidak membazirkan rezeki yang telah diberi 2 hari yang lalu, terpaksa la aku ratah..

makan makan sendiri… kenyang kenyang sendiri…

jom makan.. sedap ketika panas mentari..

sebelum makan ni

sebelum makan….

IMG_1392

separuh makan.. dan..

silala cari tembikai aka timun [area terengganu] ketika cuaca panas

Tuesday, June 12, 2012

ManE PeRgi

assalammualaikum

gua tetibe teringat sorang blogger ni.. mane dah pergi.. kawen dah ke… gua tau name samaran jek.. almaklum lama tak berblog ni.. semua tinggal dan tak up to date..

mane

PUTERI KATEK

sapa la yang tau ni..

TamAt ProGraM TeaM BuilDiNG

assalammualaikum

harini habis program yang di anjurkan oleh company tempat aku bekerja.. so far okey la.. bagi yang penah merasa program macam ni, reaksi dy suam2 je.. mcm ak.. haha.. bagi yang petama kali, agak excited..

harap tercapaila objektif yang dorang nak aim kan tu.. moga kerja-kerja pasni dapat bergerak dengan lancar.. co-worker boleh team work dalam kerja..

ahh keje la pulak pagi nanti.. tak habis lagi penat aku.. arggg…

Sunday, June 10, 2012

PasUkaN BaNguNaN

assalammualaikum

pagi nanti akan ke suatu tempat untuk menyertai pasukan bangunan.. alaaa dah besar gini pun still ade lagi program macam ni.. pecah air batu, keyakinan air, fox terbang… uuhhhh

jumpa anda pada hari isnin malam… ada lagi ke follower aku.. hahah lantak p la..

Saturday, June 9, 2012

KeTesTiNGaN

assalammualaikum

percubaan untuk menaip blog setelah blog ini menjadi monumen pra sejarah

testing testing

1

2

3

4

5

ok semua kelihatan okey…

[entri ini d taip menggunakan window live writer dan ia auto post]

motif sangat…

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
KORANG BAIK HATIKAN (^_^)