PeMbuKa BiCaRa

blog ini dibuah khusus kepada mereka-mereka yang merasakan diri mereng dan tak tahu kemane ilmu menaip, mate untuk melihat dan sumber ilmu separa siap untuk dicurahkan. haeee... kepada semua blogger-blogger or non blogger, jemput bace.. tinggalkan la jejak, kalau tinggalkan comment lagi mantap. nanti aku comment korang.. jangan lupe klick-klick iklan yang ade.. krok krok krok.. SMILE

PiCtUrE UnTuK Di ClicK

GuNdiK DaN SiDa AkU [pastikan icon korang ade link blog korang]

Saturday, June 16, 2012

Aku NgiDaM MaKaNaN TiGa RaSa La PuLAk

assalammualaikun

dah bace tajuk entri mesti ar korang dah tau pasal ape entri aku harini.. so jengan nak buat muke tanda soal kat dahi tu. memang aku lepok batang telinga korang.

dah 1 bulan aku tak menjamah tiga rasa ni, nak makan ayam panggang tiga rasa, itik gantung tiga rasa, unta tiga rasa, arnab tiga rasa, rusa tiga rasa, ikan tiga rasa, tembikai tiga rasa, durian tiga rasa.. dan so on la..

tiga rasa

tiga rasa

ni picture bulan lepas.. so ikan sponsor dari kawan.. so ada 3 ekor malam tu.. perabih la dalam 7 hinggit sorang.. picture TILT la pulak..so gegal aku tengok.. hahaha

1 lango double line:

Dina Darwina said...

terliur~~

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
KORANG BAIK HATIKAN (^_^)