PeMbuKa BiCaRa

blog ini dibuah khusus kepada mereka-mereka yang merasakan diri mereng dan tak tahu kemane ilmu menaip, mate untuk melihat dan sumber ilmu separa siap untuk dicurahkan. haeee... kepada semua blogger-blogger or non blogger, jemput bace.. tinggalkan la jejak, kalau tinggalkan comment lagi mantap. nanti aku comment korang.. jangan lupe klick-klick iklan yang ade.. krok krok krok.. SMILE

PiCtUrE UnTuK Di ClicK

GuNdiK DaN SiDa AkU [pastikan icon korang ade link blog korang]

Sunday, June 10, 2012

PasUkaN BaNguNaN

assalammualaikum

pagi nanti akan ke suatu tempat untuk menyertai pasukan bangunan.. alaaa dah besar gini pun still ade lagi program macam ni.. pecah air batu, keyakinan air, fox terbang… uuhhhh

jumpa anda pada hari isnin malam… ada lagi ke follower aku.. hahah lantak p la..

2 lango double line:

pena rozie said...

lamyer jumpe blk tu...

LinE PuTih LiNe HiTaM said...

hahaha... hope so la kan.. ahak.. xpe2 back to basic

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
KORANG BAIK HATIKAN (^_^)