PeMbuKa BiCaRa

blog ini dibuah khusus kepada mereka-mereka yang merasakan diri mereng dan tak tahu kemane ilmu menaip, mate untuk melihat dan sumber ilmu separa siap untuk dicurahkan. haeee... kepada semua blogger-blogger or non blogger, jemput bace.. tinggalkan la jejak, kalau tinggalkan comment lagi mantap. nanti aku comment korang.. jangan lupe klick-klick iklan yang ade.. krok krok krok.. SMILE

PiCtUrE UnTuK Di ClicK

GuNdiK DaN SiDa AkU [pastikan icon korang ade link blog korang]

Tuesday, June 12, 2012

TamAt ProGraM TeaM BuilDiNG

assalammualaikum

harini habis program yang di anjurkan oleh company tempat aku bekerja.. so far okey la.. bagi yang penah merasa program macam ni, reaksi dy suam2 je.. mcm ak.. haha.. bagi yang petama kali, agak excited..

harap tercapaila objektif yang dorang nak aim kan tu.. moga kerja-kerja pasni dapat bergerak dengan lancar.. co-worker boleh team work dalam kerja..

ahh keje la pulak pagi nanti.. tak habis lagi penat aku.. arggg…

2 lango double line:

Norden Salam said...

bang..sana ada kerja kosong tak??

LinE PuTih LiNe HiTaM said...

hang cube apply la der.. as SV ke.. ade kat site dy..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
KORANG BAIK HATIKAN (^_^)