PeMbuKa BiCaRa

blog ini dibuah khusus kepada mereka-mereka yang merasakan diri mereng dan tak tahu kemane ilmu menaip, mate untuk melihat dan sumber ilmu separa siap untuk dicurahkan. haeee... kepada semua blogger-blogger or non blogger, jemput bace.. tinggalkan la jejak, kalau tinggalkan comment lagi mantap. nanti aku comment korang.. jangan lupe klick-klick iklan yang ade.. krok krok krok.. SMILE

PiCtUrE UnTuK Di ClicK

GuNdiK DaN SiDa AkU [pastikan icon korang ade link blog korang]

Friday, September 28, 2012

NgenGaDa La sANgaT

assalamualaikum

so setelah entah berapa kurun dan lamanya aku tak jengah blog ni, tetibe pepagi yang hening aku mengengadakan diri jengah kat isteri no 2 aku. lama dah nafkah batin tidak di tunaikan dalam blog ni. rasa dah boleh mintak fasak. ohh jangan la, bukan sengaja meninggalkan tergantung tampa bertali.

kekefokusan untuk meneruskan kelangsungan hidup membuat kau ku abaikan sementara. ahh lama la jugak. sekarang pun masih tidak mengecapi kestabilan yang kukuh. jalan mencari nafkah untuk menyara diri sendiri memang amat memeritkan. belum lagi nak menyara anak orang lain.

tetibe macam meluahkan perasaan ni. apekedajal la pulak. blog aku takda luahan persaan ni. please behave tukang tulis. jangan memperkosa kedaraan blog ini. masih sunti dan suci. cuaca malam memang gelap dan itu adalah fakta.

sekian terima kasih.

0 lango double line:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
KORANG BAIK HATIKAN (^_^)