PeMbuKa BiCaRa

blog ini dibuah khusus kepada mereka-mereka yang merasakan diri mereng dan tak tahu kemane ilmu menaip, mate untuk melihat dan sumber ilmu separa siap untuk dicurahkan. haeee... kepada semua blogger-blogger or non blogger, jemput bace.. tinggalkan la jejak, kalau tinggalkan comment lagi mantap. nanti aku comment korang.. jangan lupe klick-klick iklan yang ade.. krok krok krok.. SMILE

PiCtUrE UnTuK Di ClicK

GuNdiK DaN SiDa AkU [pastikan icon korang ade link blog korang]

Monday, October 1, 2012

KePaDa pEnGgUNa SaMSunG

assalamualaikum

aku just nak tanya sikit kepada pengguna samsung ni, almaklum aku ni baru berjinak-jinak ala macam kucing nak dapatkan makan free kat kedai, dalam menggunakan hanpon android ni. so aku terbeli la jenama samsung [even kalah dalam kes hak cipta but asal comfortable dengan cita rasa aku, takda hal pasal jenama]

benonye aku nak tanya pasal application samsung Kies ni. apesal lembab dan tampak berat dok oh app ni. aku nak transfer data punyala macam aku transfer 500gig dari phone ke laptop. ni masalah biasa ke?? or laptop aku ni dah terlalu uzur nak wat transfer-transfer bagai ni. almustahilun.

last-last aku gune gigibiru untuk transfer data. terasa amat kekunoan la pulak guna gigi biru but that is the faster way to transfer phone to laptop. ok tu je nak tanya, nak share permasalahan je harini. even kat tempat keja tadi ada masalah lagi besar. tapi rasa masalah phone ni lagi memeningkan. hahaha

ok sekian terima kasih

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
KORANG BAIK HATIKAN (^_^)