PeMbuKa BiCaRa

blog ini dibuah khusus kepada mereka-mereka yang merasakan diri mereng dan tak tahu kemane ilmu menaip, mate untuk melihat dan sumber ilmu separa siap untuk dicurahkan. haeee... kepada semua blogger-blogger or non blogger, jemput bace.. tinggalkan la jejak, kalau tinggalkan comment lagi mantap. nanti aku comment korang.. jangan lupe klick-klick iklan yang ade.. krok krok krok.. SMILE

PiCtUrE UnTuK Di ClicK

GuNdiK DaN SiDa AkU [pastikan icon korang ade link blog korang]

Sunday, February 10, 2013

KeRJa

assalamualaikum

sempena cuti umum ni, semua balik kampung, so berhati-hati la tak kira la anda kat atas jalan ke, atas air ke, atas udara ke, kerana kemalangan tak mengenal tempat dan masa. tapi tak tau la kalau korang jadi macam cerita final destination tu. leh pulak dapat vision.

sebagai seorang perantau, kalau setakat cuti 1 2 hari memang la terbatal niat nak p balik kampung. apa la lagi yang duk kejauhan. kampung hujung selatan, merantau hujung utara. walahai… duk garu gak kepala kalau nak mikir balik bercuti. tapi kalau raya adiladha n adilfitri, jalan kaki pun sanggup nak balik. hahahha.

well nak kata cuti ni macam nak masuk kerja. aku kata macam je hahaha. selalu nye kalau kata macam ni, mean tak pergi la esoknya. kata atas angin la. haha..

ok selamat bercuti sakan.

0 lango double line:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
KORANG BAIK HATIKAN (^_^)