PeMbuKa BiCaRa

blog ini dibuah khusus kepada mereka-mereka yang merasakan diri mereng dan tak tahu kemane ilmu menaip, mate untuk melihat dan sumber ilmu separa siap untuk dicurahkan. haeee... kepada semua blogger-blogger or non blogger, jemput bace.. tinggalkan la jejak, kalau tinggalkan comment lagi mantap. nanti aku comment korang.. jangan lupe klick-klick iklan yang ade.. krok krok krok.. SMILE

PiCtUrE UnTuK Di ClicK

GuNdiK DaN SiDa AkU [pastikan icon korang ade link blog korang]

Thursday, February 7, 2013

OvEr TiMe

assalamualaikum

kalau korang diberi masa kerja 8 jam, so kerja la sampai 8 je. buat rajin pun tak guna. orang kata tak baik untuk badan. kan badan ni nak guna lama, so perlu la jaga elok-elok.

tapi kalau diberi Over Time gaji, kerja lebih masa, leh tampung duit sewa sewa or loan loan ni. ahak tak perlu la fikir pasal apa aku taip kat atas tadi. kalau korang balik kerja pun, memalam main futsal la, badminton la. sama je wat over time

maaf la ye, nasihat tak berapa nak betul. kerja biar la happy

0 lango double line:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
KORANG BAIK HATIKAN (^_^)