PeMbuKa BiCaRa

blog ini dibuah khusus kepada mereka-mereka yang merasakan diri mereng dan tak tahu kemane ilmu menaip, mate untuk melihat dan sumber ilmu separa siap untuk dicurahkan. haeee... kepada semua blogger-blogger or non blogger, jemput bace.. tinggalkan la jejak, kalau tinggalkan comment lagi mantap. nanti aku comment korang.. jangan lupe klick-klick iklan yang ade.. krok krok krok.. SMILE

PiCtUrE UnTuK Di ClicK

GuNdiK DaN SiDa AkU [pastikan icon korang ade link blog korang]

Sunday, February 10, 2013

RIP uNtuK kuCinG akU

assalamualaikum

selepas balik beli barang moto, aku macam biasa la aku letak makanan dalam mangkuk makanan kucing aku. then sampai ke malam aku tak dengar suara kucing mintak makanan. well even aku dah letak makanan Nam [nama kucing aku sebab semua jari ada enan] tetap akan bising. nak kata tak cukup, makan pun tak habis.

malam tadi, tak singgah pulak kat tingkap duduk duduk. tabiat biasa waktu malam. tapi 2 3 hari b4 berlaku ni, agak kerap Nam duk tepi tingkap sambil pandang aku men laptop then bising tak tentu pasal. 2 hari lepas sempat jugak Nam tido sama dan itu adalah kali pertama dan terakhir tido dengan aku.

sayu aku tanam ko pagi tadi Nam. rasa macam taknak pergi kerja pagi tadi. dah takda penunggu setia kat rumah ni. selalu kalau balik kerja ko tunggu aku bagi makan. sekarang makanan kucing sekilo ni aku nak bagi sapa makan. semalam baru aku post kat wall pesbok nak wat experiment gomol ko. but ko dah pergi jauh pagi ni.

20120929_221450

Nam dalam kenangan. ajal maut di adalah ketentuan Nya

3 lango double line:

Bob Merley said...

sedey gila entry lu bro! tabahkan jiwa. gua sedey jugak brow

NARDtheNERD said...

kesian nya Nam..
takpela.. cari kucen lain. :)

MYA said...

sedeyh nye ... :'( ... R.I.P ...


niwey ,lme ta dgr cite die ... now bru mya aktif blek blogging

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
KORANG BAIK HATIKAN (^_^)