PeMbuKa BiCaRa

blog ini dibuah khusus kepada mereka-mereka yang merasakan diri mereng dan tak tahu kemane ilmu menaip, mate untuk melihat dan sumber ilmu separa siap untuk dicurahkan. haeee... kepada semua blogger-blogger or non blogger, jemput bace.. tinggalkan la jejak, kalau tinggalkan comment lagi mantap. nanti aku comment korang.. jangan lupe klick-klick iklan yang ade.. krok krok krok.. SMILE

PiCtUrE UnTuK Di ClicK

GuNdiK DaN SiDa AkU [pastikan icon korang ade link blog korang]

Saturday, February 2, 2013

SeLaMaT DaTaNg FeBruAri

assalamualaikum

well dah lama aku tak jengah blog ni, selalu blogger ni kalau dah xse nak berblog mesti akan kata nak delete blog, well bagi aku xse la nak delete-delete sangat. simpan dan kalau rasa nak update, boleh update bebila. macam aku wat sekarang ni. rasa nak update aku taip la even benda ni takda orang nak baca. LIKE I CARE [care la jugak beno nye]

ni dah pasang niat nak tulis entri tiap bulan mesti ada sebiji untuk di posting kat dalam blog. but itu niat aje la, bukan wajibul pun. niat ada tinggal pelaksanaan je. istiqomah ke tidak.

selamat tahun baru.. lambat sebulan je bukan setahun

0 lango double line:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
KORANG BAIK HATIKAN (^_^)