PeMbuKa BiCaRa

blog ini dibuah khusus kepada mereka-mereka yang merasakan diri mereng dan tak tahu kemane ilmu menaip, mate untuk melihat dan sumber ilmu separa siap untuk dicurahkan. haeee... kepada semua blogger-blogger or non blogger, jemput bace.. tinggalkan la jejak, kalau tinggalkan comment lagi mantap. nanti aku comment korang.. jangan lupe klick-klick iklan yang ade.. krok krok krok.. SMILE

PiCtUrE UnTuK Di ClicK

GuNdiK DaN SiDa AkU [pastikan icon korang ade link blog korang]

Thursday, December 26, 2013

11 SeBeLaH

Salam

Aku ni jenis minat tengok match bola over sea or dalam negara. Yang menjadi masalah, aku tak penah nak kenal player player yang main.

Permain yang soho tu kenal la sebab selalu keluar news or what so ever media. Seronok tgk match bola ni.

Just nak inform tu je sebab malam ni tengah wat marathon. Hahah

Sekian

Saturday, December 21, 2013

BiLa KeRJa MaLaM

Salam

Di sebabkan udang dah nak di harvest so bermula shift malam aku. Siang hari kerja 8 jam dan di sambung malam dalam 4 hingga 6 jam.

Sangat bosan kerja malam n kerja yang memenatkan walaupun takda kerja sangat why? Malam digunakan untuk berehat n bukan utk bekerja. Sebab itu akan rasa penat even takda kerja.

Ok just nak update pasal ni je. Sedap makan udang ni.. nyumm nyumm

Sekian terima kasih.

Wednesday, December 18, 2013

BeLuM SeMpaT

Salam

Sebab dah lama sangat aku tinggal kan dunia blog ni, aku tak pernah bw. Tadi aku p la usha usha blog orang lain. Wooo memang maju sudah bebudak ni.

Buat masa ni nak BW banyak-banyak pun belum mampu. Tengok screen lama lama boleh buat muntah dengan tidak sengaja.

Ok sebab ade menteri cakap nak kene kan cas kat Facebook, so tak boleh nak taip banyak banyak kat blog. Nanti  ada pulak menteri keluarkan statement bangang sapa nak ber blog kena bayar.

Sekian terima kasih

Tuesday, December 17, 2013

Announcement Sikit

Salam

Ini merupakan kali pertama dan tak tahu akhir ke tak aku membeli barang dengan warna pink. Memang kene bahan molek dengan set set ni. Natam harom tol hahaha..

Tapi takpe, selesa gak guna kasut tu. Terasa macam pakai kasut bila sarung. Sebelum tarif elektrik naik. Baik belanja dulu.

Sekian terima kasih

Monday, December 16, 2013

Testing testing

Salam...

Sempena tahun baru ni, aku wat entry sikit untuk blog yang dah bersawang ni..

disebabkan harga semua naik, payah nak update sekarang, ini akan meningkatkan kos penggunaan elektrik.

Sekian terima kasih

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
KORANG BAIK HATIKAN (^_^)