PeMbuKa BiCaRa

blog ini dibuah khusus kepada mereka-mereka yang merasakan diri mereng dan tak tahu kemane ilmu menaip, mate untuk melihat dan sumber ilmu separa siap untuk dicurahkan. haeee... kepada semua blogger-blogger or non blogger, jemput bace.. tinggalkan la jejak, kalau tinggalkan comment lagi mantap. nanti aku comment korang.. jangan lupe klick-klick iklan yang ade.. krok krok krok.. SMILE

PiCtUrE UnTuK Di ClicK

GuNdiK DaN SiDa AkU [pastikan icon korang ade link blog korang]

Thursday, December 26, 2013

11 SeBeLaH

Salam

Aku ni jenis minat tengok match bola over sea or dalam negara. Yang menjadi masalah, aku tak penah nak kenal player player yang main.

Permain yang soho tu kenal la sebab selalu keluar news or what so ever media. Seronok tgk match bola ni.

Just nak inform tu je sebab malam ni tengah wat marathon. Hahah

Sekian

0 lango double line:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
KORANG BAIK HATIKAN (^_^)