PeMbuKa BiCaRa

blog ini dibuah khusus kepada mereka-mereka yang merasakan diri mereng dan tak tahu kemane ilmu menaip, mate untuk melihat dan sumber ilmu separa siap untuk dicurahkan. haeee... kepada semua blogger-blogger or non blogger, jemput bace.. tinggalkan la jejak, kalau tinggalkan comment lagi mantap. nanti aku comment korang.. jangan lupe klick-klick iklan yang ade.. krok krok krok.. SMILE

PiCtUrE UnTuK Di ClicK

GuNdiK DaN SiDa AkU [pastikan icon korang ade link blog korang]

Tuesday, December 17, 2013

Announcement Sikit

Salam

Ini merupakan kali pertama dan tak tahu akhir ke tak aku membeli barang dengan warna pink. Memang kene bahan molek dengan set set ni. Natam harom tol hahaha..

Tapi takpe, selesa gak guna kasut tu. Terasa macam pakai kasut bila sarung. Sebelum tarif elektrik naik. Baik belanja dulu.

Sekian terima kasih

4 lango double line:

cikbunge said...

pergh pergh, pink gitu. Cantek! haha. Lame an tak hupdate? welkem back :D

LinE PuTih LiNe HiTaM said...

bukan setakat lama.. tak tgk langsung pun hahaha... ni tetibe dapat azam baru.. haha

nourel A said...

daebak!

LinE PuTih LiNe HiTaM said...

ni kaki k-pop or running man wahai nourel.. hahah

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
KORANG BAIK HATIKAN (^_^)