PeMbuKa BiCaRa

blog ini dibuah khusus kepada mereka-mereka yang merasakan diri mereng dan tak tahu kemane ilmu menaip, mate untuk melihat dan sumber ilmu separa siap untuk dicurahkan. haeee... kepada semua blogger-blogger or non blogger, jemput bace.. tinggalkan la jejak, kalau tinggalkan comment lagi mantap. nanti aku comment korang.. jangan lupe klick-klick iklan yang ade.. krok krok krok.. SMILE

PiCtUrE UnTuK Di ClicK

GuNdiK DaN SiDa AkU [pastikan icon korang ade link blog korang]

Wednesday, December 18, 2013

BeLuM SeMpaT

Salam

Sebab dah lama sangat aku tinggal kan dunia blog ni, aku tak pernah bw. Tadi aku p la usha usha blog orang lain. Wooo memang maju sudah bebudak ni.

Buat masa ni nak BW banyak-banyak pun belum mampu. Tengok screen lama lama boleh buat muntah dengan tidak sengaja.

Ok sebab ade menteri cakap nak kene kan cas kat Facebook, so tak boleh nak taip banyak banyak kat blog. Nanti  ada pulak menteri keluarkan statement bangang sapa nak ber blog kena bayar.

Sekian terima kasih

2 lango double line:

Norden Salam said...

menteri apa yang kata kene cas fb?ce cite..ce cite..almaklum..rumah sewa xd tv...hehe

LinE PuTih LiNe HiTaM said...

entah la der.. kabar kabar aja tu... ko kan aktive pesbok.. ce usha usha deh haha

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
KORANG BAIK HATIKAN (^_^)