PeMbuKa BiCaRa

blog ini dibuah khusus kepada mereka-mereka yang merasakan diri mereng dan tak tahu kemane ilmu menaip, mate untuk melihat dan sumber ilmu separa siap untuk dicurahkan. haeee... kepada semua blogger-blogger or non blogger, jemput bace.. tinggalkan la jejak, kalau tinggalkan comment lagi mantap. nanti aku comment korang.. jangan lupe klick-klick iklan yang ade.. krok krok krok.. SMILE

PiCtUrE UnTuK Di ClicK

GuNdiK DaN SiDa AkU [pastikan icon korang ade link blog korang]

Saturday, December 21, 2013

BiLa KeRJa MaLaM

Salam

Di sebabkan udang dah nak di harvest so bermula shift malam aku. Siang hari kerja 8 jam dan di sambung malam dalam 4 hingga 6 jam.

Sangat bosan kerja malam n kerja yang memenatkan walaupun takda kerja sangat why? Malam digunakan untuk berehat n bukan utk bekerja. Sebab itu akan rasa penat even takda kerja.

Ok just nak update pasal ni je. Sedap makan udang ni.. nyumm nyumm

Sekian terima kasih.

1 lango double line:

nourel A said...

keje kt farm mane?

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
KORANG BAIK HATIKAN (^_^)