PeMbuKa BiCaRa

blog ini dibuah khusus kepada mereka-mereka yang merasakan diri mereng dan tak tahu kemane ilmu menaip, mate untuk melihat dan sumber ilmu separa siap untuk dicurahkan. haeee... kepada semua blogger-blogger or non blogger, jemput bace.. tinggalkan la jejak, kalau tinggalkan comment lagi mantap. nanti aku comment korang.. jangan lupe klick-klick iklan yang ade.. krok krok krok.. SMILE

PiCtUrE UnTuK Di ClicK

GuNdiK DaN SiDa AkU [pastikan icon korang ade link blog korang]

Sunday, December 4, 2016

Ini BukanNya ComEback

salam

tak sangka aku boleh jengah blog ini. sudah berapa lama aku tak involve dalam bidang blogger ni sebab lebih tumpukan kerja. well kerja memang banyak mengubah masa sosial aku selepas tamat belajar di universiti. cabaran pun perghhh boleh buat diri sendiri rasa useless. tapi itulah kerja di bawah syarikat yang bukan milik kita dan makan gaji. hahaha.. sebab minat aku tetap teruskan juga.

bila tengok balik entry lama zaman muda remaja, rasa nak gelak pun ada tapi itu adalah kenangan juga untuk aku. tapi takpa, aku cuba check balik dan dapatkan feel zaman bermain blog ni. apalah yang berlaku di dunia blogger sekarang. macam deep web punya suasana je rasa. blogger2 ni diam diam berisi dengan pelbagai maklumat.

alright.. fist entry untuk tahun 2016 dan kalau ingat untuk tulis kembali, kita akan jumpa lagi. cauuuu
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
KORANG BAIK HATIKAN (^_^)