PeMbuKa BiCaRa

blog ini dibuah khusus kepada mereka-mereka yang merasakan diri mereng dan tak tahu kemane ilmu menaip, mate untuk melihat dan sumber ilmu separa siap untuk dicurahkan. haeee... kepada semua blogger-blogger or non blogger, jemput bace.. tinggalkan la jejak, kalau tinggalkan comment lagi mantap. nanti aku comment korang.. jangan lupe klick-klick iklan yang ade.. krok krok krok.. SMILE

PiCtUrE UnTuK Di ClicK

GuNdiK DaN SiDa AkU [pastikan icon korang ade link blog korang]

ProFiLe Ku

1. seorang lelaki
2. masih lagi belajar kiranya student la katekan
3. tak bekerja, masih lagi tanam angur ni
4. masih dalam perantauan
5. movie yang aku suke korang leh usha kat profile kat blog tu
6. hobi pun same gak.. hee
7. still mencari benda yang disukai
8. suka bazir masa kat rumah
9. suka keluar malam.. kira macam musang la
10.okey, senyum selalu

seorang yang berpewatakan menarik dan comel. sesiapa yang terpandang pasti akan tersenyum bila aku tersenyum kat meraka. so marilah bersenyum, dapat gak pahala.. kawabangga.. macam promote diri kat iklan mencari tophost ja.. haha.. im juz smple person, not much can i tell bout my self. coz why? coz i still doesn't understand bout my self ether. haha..

aku ni banyak masalah, terutama terhadap diri sendiri.. self motivation kurang rase nye. nak pergi jumpa kauseling tak tau kat mane..hehe.. segan rase nye.. tu yang tak jumpa. aktiviti harian kekadang amat teramat membosankan dan ada pulak teramat memenatkan, sampai angkat kaki pun dah tak larat..

ish ape aku cerita ni.. ok ok.. pasal aku kan.. profile..

nama - faizal

tinggal - johor and terengganu

hobi - membazir masa/kumpul pamphlet/brochure

cita2 - nak kaya

1st people dlm kepala - keluarga aku

minum - sky juice

makan - nasi putih, sup kosong and telur dadar/telur goyang

haha.. ni la sebe sedikit pasal aku.. ade pape nak tanya boleh call okey..

p/s:
aku membuat blog ni sebagai tempat memcari teman-teman baru, ilmu-ilmu berkenaan dengan dunia multimedia, blogger, isu-isu semasa dan apa-apa yang memberi manfaat untuk aku baca. but mostly ape yang aku baca adalah macam dairi cintan cintun bloger. halamak, no input yang boleh aku bawak masuk dalam kepala otak ni. hee.. tapi aku nye isi blog macam takde input gak.. takpe akan ku baiki dari mase kesemasa..

6 lango double line:

i'mFARAH said...

yeah..bangga2...jd org first yg nk terkomen kt profile ku nie..hee..

pasal mkanan tu plg xthan..sma kot ngn favorita ayah sya..sup kosong telur goreng..ngeengeee..

anyway..tersgt lar bru n jahil dlm alam blogging nie..jdi silalah hulur2 tips berblogging nie..wee

http://farahtertaip.blogspot.com/

LinE PuTih LiNe HiTaM said...

haha... tak sangke ade gak y komen kat sini.. kah kah.. terkesima d buatnye...

syahida nafisah said...

weyyy...jgn perasan la klu langau komeng kat sni...hahaha..ak nk follow cri butg xjmpa2..pening2 ak tgk blog ko ni faizal..jauh ko merantau eh..smpai ke umah di mesir ni.nti bg tau butg follow kt mna..

Yasmin ♥ said...

Langau ? HAHAHA :D

LinE PuTih LiNe HiTaM said...

syahida nafisah - langau.. aduh. sampai cantu sekali..hahaha nnt ade la tu butang folo nye..

LinE PuTih LiNe HiTaM said...

yasmin - ekkk.. gelak2 lak.. masuk langau kang..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
KORANG BAIK HATIKAN (^_^)